Forum 2 Jaworznickiej Drużyny Wędrowniczej "Resplandor"
Rozmawiałem z moja mamą i podała proponowany termin 30 maja na nasz przyjazd do Chrzanowa. Można by to podpiąć pod dzień dziecka, zrobić jakiegoś grilla, zabawy, śpiewanki. Podawajcie, czy pasuje wam termin, a ja coś wymyślę z mamą, bo dla tych osób z ośrodka trzeba jednak wymyślić coś specjalnego
Administrator
Pasuje (no chyba że będę miał wtedy warsztaty)
Więc wygląda to tak, ze gdzieś na 17 musielibyśmy tam być, na miejscu byłoby ognicho, my byśmy trochę pograli na gitarach i pośpiewali, z nimi się trochę pobawili (tutaj coś odpowiedniego z mamą dobierzemy). Całość trwałaby około 2 godzin, więc niedługo i potrzebne będzie 6-8 osób. Ja mogę wziąć gitarę i podrukować trochę tekstów tylko muszę wiedzieć kto będzie, bo nie wiem czy ewentualnie mam zagadać do kogoś z Potoku. Proszę o w miarę sprawną odpowiedź
Administrator
Chętnie pomogę w przygotowaniach jeśli takowe będą ale, niestety nie mogę być wtedy z wami
Trochę dziwny ten termin kurczę... Ja mam w szkole taki nawał nauki, że ostatnio to czas mam tylko na to. Także ja raczej odpadam...
Więc tak:
pojedziemy w poniedziałek 300, która jedzie 16:15 z ost, z leopoldu o 16:19, a z pechnika o 16:22. Cały plan wyjaśnię wam w autobusie bo nie będzie to nic skomplikowanego, po prostu się przedstawimy, pobawimy z nimi, a potem będzie ognisko z kiełbaskami przy którym trochę pośpiewamy. Zabawy mam przygotowane. Nic nie musicie ze sobą brać tylko bądźcie w mundurach
Jedziemy w składzie;
Kinga
Mateusz
Tomasz
Laura (zgodziła się pomóc w śpiewaniu i graniu )
Ja
EDIT: Dziękuję bardzo tym 4 osobom za przybycie
Ostatnio edytowany przez Jackass (2011-05-31 19:44:43)