Forum 2 Jaworznickiej Drużyny Wędrowniczej "Resplandor"
Widzę, że nikt nie ma jakoś weny, aby podawać propozycję poprawek w konstytucji, wiec ustalmy termin, aby wybrać oficjalnie władze drużyny, które pójdą z wnioskiem do komendanta, a konstytucję ustalimy w trakcie...
wekend! mnie nie ma zazwyczaj opd poniedziałku do piątku, a już za dużo spotkań opuściłam i zależy mi aby być na kolejnym, tak ważnym. Padła propozycja sobota 24 bądź niedziela 25 kwiecień. Z tym ze w sobote Piorun organizuje sprzątanie świata, więc chyba zostaje niedziela.
Administrator
W związku z żałoba narodową najprawdopodobniej festiwal na który mieliśmy jechać "Szarpidrutnik" będzie odwołany więc można by się spotkać w weekend 17-18.04.10
17 - 18 raczej wchodzą w rachubę, natomiast następny, czyli 24-25 siedzę w szkole, więc ciężko...
Administrator
Na spotkaniu przydałoby się już wybrać funkcyjnych, (przynajmniej drużynowego i przybocznych) bo konstytucja potrzebna jest do zamknięcia okresu próbnego więc mamy jeszcze trochę czasu.
Zaraz znów pojawi się problem miejsca spotkania więc ja proponuje aby było to w hufcu o ile istnieje możliwość wypożyczenia go na kilka godzin .
To może ustalmy.
Kto jest za 17 kwietnia?
Powiedzmy 12:00.
Z miejscem nie ma problemu, może być u mnie.
ps.
Ul. Mieszka I 5a
PECHNIK.
Koło Skupu Złomu. [;
Ostatnio edytowany przez Tomaszek (2010-04-12 12:08:42)
Administrator
Myślę ze data jest zależna od pogrzebu prezydenta bo jeśli będzie 17 to tak głupio troszkę się spotkać wtedy .
Administrator
zgadzam się, choc osobiscie wolałbym niedziele.
ale jesli wiekszosc zagłosuje to luz, ale podobnie jak Marta bardziej godzinny ranne/południowe.
17 jak na razie oko, a co do godziny mogę się dostosować
Administrator
10:00 u Tomaszka .