Forum 2 Jaworznickiej Drużyny Wędrowniczej "Resplandor"
Administrator
Co wy na spotkanie 14 marca o godzinie 13-14??
Miejsce jeszcze nie znane piszcie propozycje .
Administrator
Fajnie by było jak byśmy już większość rzeczy ustalili a nawet wszystko, wiec może lepiej w jakimś miejscu gdzie można bardziej pogadać, zagłosować itp. niż Mega ^^
Może być u kogoś. Ja niestety mieszkanie mam może nie małe, ale mam kilku lokatorów wiec średnio,
ale może udałoby się (niedziela - może być ciężko) załatwić harcówkę Pioruna,
ewentualnie można szukać innych miejscówek,a jak ciepło to na zewnątrz.
Choć odrzuciłbym pomysł wędrówki, gdyż wtedy nie każdy się skupi na rozmowach itp. i będzie to problematyczne.
A co do godziny to myślę, że w miarę w porządku, ja już powinienem wrócić z Chorzowa, tylko to może być taka pora okołoobiadowa
Mi pasuje, nie wiem jak innym. (;
Jeśli przejdzie, to radzę wszystkim przemyśleć takie sprawy jak:
Drużynowy, Przyboczni, Przewodniczący WKR, Obrzędowość i inne (;
Mnie jak najbardziej pasuje. Mogłoby być nawet u mnie,jeżeli by Wam to odpowiadało xDDD Możemy iść do mojego mieszkania(przypuszczam,ze nikogo wtedy nie będzie),lub do domu prywatnego(ale to już dłuższa wędrówka na Warpie xD). Mogę nawet zrobić obiad dla kilku głodomorów ;]
no więc dogadajmy się jak najszybciej... dacie rade przełożyć wasze akcje zarobkowe na 17? tak żeby się spotkać tak ze dwie godziny tzn od 15? popytajcie ludzi w szkole i wypowiedzcie się bo czas nagli.
niedziela... spoko, jeśli znów się nic w ostatniej chwili nie wypieroni, to mi pasuje... w zasadzie cała niedziela...
Administrator
ja ide od 17 do 20 to sobie wszyscy tak przełóżcie i postoimy razem :-p