Forum 2 Jaworznickiej Drużyny Wędrowniczej "Resplandor"
Administrator
Ja powinienem byc, watpie czy na długo, bo choroba mnie bierze, ale chce byc
tylko dajcie znac w ktorym miejscu sie spotykamy )
Hmmm...a więc koniecznie jutro...? Bo jak sami widzicie,pogoda nie jest najciekawsza,a jutro będzie padać jeszcze bardziej,więc jak już,to proponuję jakieś zadaszone miejsce na 'obgadanie paru spraw',tak jak to Jacek ujął ^ ^ A dodatkowo,parę osób jest chorych (w tym ja),więc zimno nam nie sprzyja ^_-
Ostatnio edytowany przez Mikado (2010-02-26 18:05:39)
wydawało mi się, że wyraziłem się dość jasno szlak który mnie interesował jest całkiem nie do przebycia, miejscami ponoć ponad 30 cm błota, do tego pogoda lazurkowa, więc raczej nie wskazane by gdzieś w terenie siedzieć kiedy wszyscy podupadli na zdrowiu a epidemie panują
mam totalny brak pomysłów bo wszystkie wyciąga ze mnie sesja i sterczący nad karkiem, spóźniony w terminie LICENCJAT... moja propozycja, choć nudna, chyba najbardziej racjonalna na tą chwilę, spotkajmy się u kogoś, może być nawet u mnie...
Albo możemy iść do jakiejś knajpki... Co wy na to? Mega jest oklepana, ale mimo wszystko to jest fajna miejscówka z kominkiem... Albo nawet do takiej dwójki... Hm?
Administrator
EEJJJ!!!
Mega jest otwarta od 10! ...
wiec kto przecyzta to poslijcie dalej ze o 10 a nie 9.30 ;p
Administrator
Przeszły chusty w barwach czarno-fioletowych, ale to nie jest taki czysty fiolet tlyko odcień bordo (dziewczyny mówią, że śliwka) tak czy tak wszystkim się podobało (uszytą chustę przyniosłem i pokazałem a nie na zdjęciu czy w internecie ) )
Przeszło również to, że w marcu trzeba się zebrac i wybrac funkcyjnych itp. zatwierdzic konstytucje. I zgłosic do komendanta wniosek o powołanie drużyny, tak aby w kwietniu wyszedł rozkaz najlepiej.
Napisaliśmy konstytucje, przy czym stylistycznie może byc srednia, i może dużo rzeczy brakowac, bo pisaliśmy ją na żywioł, gdyż nie chcieliśmy aby była podobna do czyjejś konstytucji lub wzorowana na czyjejś konstytucji, ale była całkowicie nasza. Na wszystko co jest zawarte w konstytucji wszyscy obecni się zgodzili
Konstytucje wrzucimy w temacie konstytucja jak tylko Mateusz mi ją wyśle i ułoże to akapitami dobrze i stylistycznie poprawie niektóre błędy.
I każdy będzie mógł napisać swoje uwagi, które przedyskutujemy, ale mam nadzieje, że w marcu spotkamy się tylko po to, aby wybrać funkcyjnych i zatwierdzic konstytucję )
Jeśli czegoś zapomniałem to mnie poprawcie